I parë vjetor Paia Fest është Kjo e diel, June 28, nga 12-10 të darkës

Shiko kalendarin

Aerial View Of Paia, Maui

Ejani dhe bashkohet me fun!

Askund tjetër mund të gjeni një përzgjedhjen e argëtuese si ai i planifikuar për ju nga qyteti i Paia. Mbi njëzet akte muzikore dhe dhjetëra artistë vendas dhe shitësit janë ofruar të familjes miqësore argëtuese që gjithashtu do të përfitojnë të Ushqimit Bankën Maui, Qendra Dharma, Maui gjirit Fondit Cancer, dhe Mana'o Radio.

Fundraising Ngjarje

 • 8-3: Shitje Yard dhe Shitësit në Maui Dharma Center, 81 Baldwin Ave. (579.8076)
 • All Day:. Mana Foods, 49 Baldwin Ave, është shitur një drekë të shëndetshme pjatë, me të ardhurat për të përfituar fondin e kancerit në gji. Menuja përfshin Organike Hot Dogs nga Applegate Fermat, Rudi-së, të ushqimit duhet Shijoni Mallrave, Steaz, Blue Sky, Boulder patate të skuqura, dhe Annie-së. Të gjitha të produktit është dhuruar bujarisht nga prodhuesit. (579.8078)
 • All Day: Maui Ushqim Banka Koleksionet e kazanëve në Lejla Paia, Maui Mjeshtëri Sporti, Be Happy ..., dhe rërës dhe Deti me çdo dyqan duke ofruar një zbritje prej 5% me dhurimin.
 • 7-22:00: Mana'o Radio Fundraiser në dhelpër e Featuring Radio Orkestra Mana'o dhe të ftuar të veçantë në 142 Hana Hwy.

Muzikë

 • 11-2 pm: live Ukelele mëngjes i vonë në Jacques Northshore Bistro, 120 Hana Hwy. (579.8844)
 • 12-5 pm: Marty Dread, Teomon dhe BuBZ, dhe të ftuar të tjerë të veçantë në Be Happy .... Gifts, Libra & Muzikë në 71 Baldwin Ave. (579.9600)
 • 12-5 pm: Erin Smith dhe Throwdowns (1-02:00), Dr Nat dhe Rio Ritmo, Anick Violette, dhe Karen B. në 149 Hana Highway (parkingu përballë Charley-së) (579,9199)
 • 04:00: Band në Grass ulje në Paia Bay për të festuar fundin e Paddleboard Race. (579.6000)
 • 5-8 pm: Hula honeys të kryer në Jacques Northshore Bistro, 120 Hana Hwy. (579.8844)
 • 6-8 pm: Sound Wave (muzikë surf) jashtë Gjelbër banane, 137 Hana Hwy. (579.9130)
 • 6-8 pm: Upcountry Celtics në Maui Mjeshtëri Sporti, 69 Hana Hwy. (579.9697)
 • 6:30-21:30: Haiku Hillbillies në Flatbread, 89 Hana Hwy. (579.8989)
 • 7-10 pm: Mana'o Radio Fundraiser të shfaqur Mana'o Radio Orkestra Charley dhe të ftuar të veçantë. (579.9453)
 • 7-10 pm: DJ në Paia Inn One Year Anniversary Celebration (579,6000)

Art

 • All Day-(12.8) - Demonstratat Artist: Jennifer Froni, pagur artizanal; Emi Azeka, projektuesi hat dhe watercolorist; Susan Jenson, basketweaver; dhe Rafael Pereda, piktor naftës në Maui Hands, 84 Hana Hwy. (579.9245)
 • 6-8pm-Brad Huck, artist përziera media, është duke bërë një demonstrim pikturë në Galerinë Paia Bashkëkohor, 83 Hana Hwy. (579.8444)
 • All Day-Të zgjedhura Artist Demonstrata në Nga Bay, së bashku me pije dhe një shitje të veçantë. 90 Hana Hwy. (579.9777)

Film

 • All Day-"Mesazhi në Ujit" Treguar në rotacion në Café Mambo, 30 Baldwin Ave. (579.6323)
 • 2 pasdite, 4pm, 6pm: Japanese Godzilla Filma, 3 showings e filmave të ndryshëm në Barazi Një Real Estate, pranë të Bankës së Hawaii në 39 Baldwin Ave. (579.9111)

Sportiv

 • Regjistrohu për Paddleboard garë duke filluar në 3 në Paia Inn ******* (579,6000)

Shitje / Speciale

 • 8-3: Yard Sale në Maui Dharma Center (579,8076)
 • 12-22:00: Përvoja e artit, shkencës dhe shkëlqimin e Aromatherapy pastër dhe të dorës dush hartuar, trupit dhe produktet spa. Ofertat aromatike për të shkuar ... gjithë ditën në dyqan të ri, Lunaroma aromatike Apothecary, 42 Baldwin Ave. Mbi Café Des amis (579-9714)
 • All Day: trotuar Shitje në Mandala (579.9555)
 • All Day: Gjatë gjithë ditës, Mana Foods do të ofrojë mostrat e mallrave të prodhuara në vend, të mbajë një vizatim për çmime dhe kanë shumë të mostrave mini e produkteve natyrore për të dhënë larg. (579.8078)
 • All Day: trotuar Shitje në rërë dhe det (579.9377)
 • 10-5: Hana Hwy Surf-10-5 në Paia Ditën Fest. 25-75% off në markave të emrit të tilla si Volcom dhe Hurley. Ne jemi të festuar përvjetorin tonë dhjetë vjeçar këtë muaj, si dhe, me shumë Speciale dhe giveaways. (579.8999)
 • All Day: Zbritje Speciale e dhëna në Indigo, rërës dhe detit, Maui Mjeshtëri Sporti, dhe dyqane të tjera me Maui Food Bank Donation.

Fashion Shows

 • 05:00: në 149 Hana Hwy "Carnivale" show themed modës shfaqur bikinis nga Hana Hwy Surf dhe bizhuteri dhe pajisje nga Indigo. (579.9199)
 • 5pm: Paia Inn sponsorizon shfaqje mode me duket nga dyqane lokale (579,6000)